Gudenåens Kloakservice er den tredje virksomhed på blot et halvt år i det midt- og østjyske, som bliver en del af FKSSlamson.

- Gudenåens Kloakservice og Bøgballe TV-inspektion har i forvejen kørt et tæt partnerskab om spuling og TV-inspektion. Derved giver det driftsmæssig mening, og vi kan holde fast i det niveau, der er i Bøgballe-TV-inspektion samtidig med, at Gudenåens Kloakservice har nogle kompetencer, som vi også kan udnytte, siger administrerende direktør Michael Nielsen hos FKSSlamson.

Han fortæller videre, at der er en specialisering i gang i branchen, og flere og flere vil gerne være en del af et setup, der kan byde ind på store og spændende opgaver. Ved at blive en del af FKSSlamson, hvor Gudenåens Kloakservice kan trække på mandskab, maskiner og kompetencer, kan de udvikle sig hurtigere og bedre, end hvis de var alene.

- Gudenåens Kloakservice bliver jo nu en 360 graders leverandør. Samtidig bliver de en del af en virksomhed, der kører TV-inspektion efter standarder hos Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning. Derved kommer de også til at være specialister inden for No-dig løsninger, som jo er store forretningsområder hos os, siger Michael Nielsen.

Havde ingen salgstanker

Gudenåens Kloakservice holder til i Tørring og beskæftiger fem ansatte. Det er indehaver Poul Jensen, der for 11 år siden startede virksomheden, der i dag først og fremmest har specialiseret sig i spuling og slamsugning. Derudover bliver der kørt TV-inspektion for private husejere, blandt andet i forbindelse med forsikringsskader.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det var på ingen måde planen at sælge virksomheden, men efter nøje overvejelser, ser vi det som en unik mulighed for at udvikle os, siger Poul Jensen.

Alle medarbejdere fortsætter med over i den nye afdeling i Løsning, hvor Poul Jensen bliver den daglige leder. Planen er, at der fast skal være fem spulebiler, to tv-biler og tre afvandere. Ved større opgaver trækkes der på mandskab og udstyr fra de andre afdelinger i Jylland.

- Det er en spændende og samtidig lidt anden verden, vi træder ind i nu. FKSSlamson er en virksomhed, der er teknologisk funderet. Med en stor flåde af højteknologiske biler og udstyr samt højt specialiserede medarbejdere, får vi nu også adgang til at byde ind på opgaver hos blandt andet forsyningsselskaber, entreprenørvirksomheder og industrikunder, siger Poul Jensen.

FKSSlamson A/S er etableret i 1954 og beskæftiger i dag flere end 160 ansatte. Virksomheden udfører et bredt udbud af kloak- og industriservices over hele landet. De har hovedkontor i Odense og driftsafdelinger i Aalborg, Esbjerg, Skive, Silkeborg, Randers, Fredericia, Løsning, Bolderslev og København.