Abonnementsartikel

Dan Jord A/S har igen været på indkøb hos S.D. Kjærsgaard A/S. Den nye levering skal bistå virksomheden i at have en optimal drift til de mange forskelligartede opgaver.

Der er travlt hos Dan Jord A/S. Og travlheden er ikke blevet mindre siden overtagelsen i foråret af alle entreprenøraktiviteter i Frits Halvorsen A/S, der med cirka 15 medarbejdere udfører kabel- og ledningsarbejde.

Opkøbet supplerer aktiviteterne i forsyningssektionen, hvor Dan Jord i forvejen udfører et bredt spektrum af opgaver indenfor fjernvarme og vand. De to andre sektioner løser opgaver inden for jord, vej, og kloak samt anlægsgartner og brolæggeropgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ind imellem alle disse opgaver løses der idræts og øvrige udendørs aktivitetsprojekter såsom legepladser, multibaner og paddlebaner.

I mange år har Dan Jord haft et samarbejde med S.D. Kjærsgaard om at levere entreprenørmaskiner og traktorer. De seneste år har samarbejdet taget fart med adskillige leveringer heriblandt CASE gravemaskiner og minigravere samt traktorer - og nu også Mikasa stampere og Promove nedbrydningsudstyr.

- CASE maskinerne har blandt andet en god brændstoføkonomi, som vi har meget fokus på. Desuden lytter vi til vores maskinførerne, der vægter god hydraulik og kabinekomfort højt. Samtidig har SDK en afdeling i Hornslet, der ligger tæt på vores primære arbejdsområde, som er Øst-Jylland, siger direktør Stef Heykoop, Dan Jord A/S.

I denne omgang leveres 1 stk. CASE CX145D, 2 stk. CASE CX60C, 1 stk. CASE CX30C, 1 stk. CASE CX18C, 1 stk. Mikasa MTX 60E og 1 stk. Kärcher Mic 42 med udstyr.