Abonnementsartikel

KSM Maskinservice oplever en tendens til, at maskiner skal forberedes til mange forskellige opgaver i bygge- og anlægsbranchen.

Den danske importør af Hidromek har netop fået den første 32 ton gravemaskine med dozerblad til Danmark. Og det er nyt, at KSM Maskinservice kan tilbyde kunderne en maskine i 30 tons klassen der har dozerblad monteret fra fabrikken.

Maskinen hedder Hidromek HMK300LC-4 og er solgt til en kunde på Sjælland, hvor den skal løse tunge opgaver i forbindelse med både nedbrydning og anlægsarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Den danske importør, KSM Maskinservice oplever en stigende tendens til, at maskiner skal have alsidigt udstyr, så de er klar til mange opgaver. Pressefoto.

Der er ifølge KSM Maskinservice allerede leveret flere 300LC-maskiner til danske kunder, men denne er den første med fabriksmonteret dozerblad.

Hidromek HMK300LC-4 kan ifølge KSM Maskinservice leveres med mange forskellige opbygninger og konfigurationer, men indtil videre har de solgte maskiner været leveret med en bred udstyrspakke.

rich-media-3
Den nye Hidromek HMK300LC-4 er allerede i drift på Sjælland. Pressefoto.

- Tendensen er, at man ønsker en maskine, der er klædt på til stort set alle opgaver inden for de mange forskellige udfordringer, man støder på i bygge og anlægsbranchen, skriver KSM Maskinservice i en pressemeddelelse.