Abonnementsartikel

Der bliver nemmere adgang til de gode rør for entreprenører i det østjyske.

Fynske ScanPipe, som en af landets største specialister og leverandører af rør til vand og afløb, slår kort efter årsskiftet dørene op til en ny afdeling i Aarhus. Her overtager virksomheden 1531 kvadratmeter lager, kontor og håndværkerbutik på Edwin Rahrs Vej 66 i Brabrand.

- Vi har gennem et stykke tid været på udkig efter lokaler i Aarhus, og her får vi en god placering på en af byens store indfaldsveje og tæt på E45-motorvejen. Lokalerne er præsentable og ret nye, og de bliver malet og sat i stand, inden vi flytter ind. Udenfor er der ekstra oplagsplads, hvilket er en stor fordel for os, da vores rør fylder en del og sagtens kan ligge udendørs, siger kommerciel direktør Mikael Lundgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han grundlagde i 1993 virksomheden, som i dag har omkring 100 ansatte på hovedlageret og administrationen i Odense samt på afdelinger i Greve, Vejle, Aalborg og snart også Aarhus. Kunderne er især byggevirksomheder over hele landet, og ScanPipe forhandler rør fra danske, svenske og tyske producenter. Afdelingen i Greve har også produktion af rør til specialopgaver.

Bygningen på Edwin Rahrs Vej er ejet af en familievirksomhed, som opførte ejendommen til en lejer for ti år siden. Lejeren ønskede at flytte til mindre lokaler, og derfor skulle de godt 1.500 kvadratmeter udlejes igen.

På landsplan står blot 1,9 procent af lager- og industrilokalerne ledige ifølge Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal, og i Aarhus er tomgangen helt nede på 1,7 procent, oplyser EDC Erhverv Poul Erik Bech.