Abonnementsartikel

Kloakmestre og entreprenører skal have robuste køretøjer - på Kloakmessen i Fredericia vises forskellige hårdføre vare- og lastvogne, pickup-trucks med mere.

Senere på måneden åbner den fjerde udgave af kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i Fredericia - Kloakmessen 2020.

Blandt de knap 140 udstillere er der flere, som ikke direkte har rod i kloakbranchen, men som alligevel er med til at holde branchen kørende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det gælder for eksempel Man Truck & Bus Danmark, som udstiller for anden gang.

- Vi er selvfølgelig bevidste om, at vi ikke er hovednavnet på kloakmessen - det er ikke os, de besøgende myldrer hen til som det første. Men når de har set de kloakfaglige nyheder, så kommer mange forbi for lige at se, hvad vi har at tilbyde. Så vi havde en god dialog med rigtig mange potentielle kunder på sidste messe, og vi har bestilt en større stand til 2020, fortæller markedskommunikationschef Claus Lindholm.

- Køretøjerne er en vigtig del af kloakmestres og entreprenørers produktionsapparat. De er meget afhængige af, at varebilen med videre starter hver morgen, at den kan holde til vanskelige og beskidte opgaver, og at man ikke skal vente tre uger på en reparation. Vi har en række stærke modeller med, som er ideelle til den niche - og så kan vi tage en snak om eventuel specialopbygning, kassevogn eller entreprenørlad, firhjulstræk med videre, siger Claus Lindholm.

Rette folk på messen

Han tilføjer, at en målrettet fagmesse som Kloakmessen er et godt forum for Man.

- Vi sælger kun B2B, så vi har ikke så meget ud af, at hr. og fru Danmark - med al respekt - kommer forbi. Kloakmessens målgruppe er professionelle fagfolk, og det er et meget interessant besøgspublikum for os, fastslår markedskommunikationschefen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over Man kan de besøgende få gode bud på deres kommende varevogn, lastvogn, pickup-truck eller lignende fra Iveco, Isuzu og P. Christensen/Mercedes.

Kloakmessen 2020 i Messe C i Fredericia blev sidste gang besøgt af flere end 3000 fagfolk. Den arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.