Abonnementsartikel

Udlejningsvirksomhedens afdeling på Sjælland mangler plads og flytter pr. 1. marts fra Hvidovre til 25.000 kvadratmeter stor plads i Køge.

Pladsen er blevet for trang for den landsdækkende udlejningsvirksomhed Ajos, der i dag leverer til sine kunder fra adresser i Hvidovre og Vejle. Der er nu blevet behov for mere albuerum ved afdelingen på Sjælland. Derfor flytter Ajos pr. 1. marts sin øst-afdeling fra Hvidovre til Køge, hvor 25.000 kvadratmeter er ved at blive gjort klar tæt ved motorvejen, hvor den deler sig mod vest og syd.

- Internt i Ajos glæder vi os voldsomt til at flytte i nye og især større omgivelser. Faciliteterne i Hvidovre er vi vokset ud af for mange år siden. I Køge får vi nogle faciliteter, som vil danne optimalt grundlag for forbedret effektivitet, kvalitet og kundeservice, siger Ole Wamsler, administrerende direktør i Ajos.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomhedens nye administrationsbygning bliver opført af Ajos' egne pavillonenheder, og på den måde opnår de selv de samme fordele, som de tilbyder kunderne omkring fleksibilitet.

- Vi får alle fordelene ved at bygge med egne enheder. Vores pavilloner er meget moderne og miljø- og energivenlige, og de efterlever alle krav i nyeste bygningsreglement. Med pavilloner kan vi skalere op og ned og tilpasse bygningsmassen efter markedsudviklingen, understreger Ole Wamsler.

Nemmere for kunderne

Mens medarbejderne jubler over indflytningen i de større omgivelser, er der også grund til glæde hos Ajos' kunder. Fremover bliver logistikken nemmere og billigere for Ajos, og det kommer i sidste ende også kunderne til gode.

- Mange skure, pavilloner, hejs og kraner transporteres i dag til og fra vores afdeling i Vejle, hvor de bliver vedligeholdt mellem lejeperioderne. Det er både dyrt og tidskrævende, og tid er penge for en udlejningsvirksomhed. På vores nye lokation i Køge kan vi have alle typer enheder stående - og klargøre dem til nye projekter. Dermed kan vi reagere endnu hurtigere for kundernes henvendelser, siger Ole Wamsler.

En anden udfordring, der bliver løst, er den flaskehals, som gennem årene er opstået i Vejle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har manglet de professionelle klargøringsfaciliteter på Sjælland. Dem får vi nu med flytningen, og det styrker vores kvalitet, effektivitet og økonomi. Samlet set vil det også forbedre vores konkurrenceevne. Det vil også give mere luft i Vejle-afdelingen, og hele flytningen er et af de gearskift, der skal til for at bringe Ajos endnu videre.

- Hurtig reaktionshastighed har meget at sige i udlejningsbranchen. Når kunderne har et projekt med en tidsplan, skal vi kunne levere hurtigt. Det bliver vi endnu bedre til i fremtiden, fastslår Ole Wamsler.

Lager og administration er på plads i Køge pr. 1. marts, og kunderne vil i løbet af sommeren 2020 opleve den fulde effekt af flytningen, når de nye klargøringsfaciliteter er etablerede.