DM&E Entreprenør er blandt de 130 udstillere i Messe C senere på ugen. Hovedtemaet bliver DM&E Kloakmestergaranti, som henvender sig direkte til kloakmestre.

Autoriserede kloakmestervirksomheder, der er medlem af DM&E, er omfattet af DM&E Kloakmestergaranti.

Garantiordningen giver private forbrugere tryghed og sikkerhed for, at eventuelle fejl og mangler ved det udførte arbejde afhjælpes, når kloakmestervirksomheden, man har indgået aftale med, er medlem af brancheorganisationen DM&E.

- Kloakmestergarantien er en betydelig del af DM&E, og vi står klar på kloakmessen for at fortælle deltagerne om dens mange fordele, siger Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Foruden DM&E Entreprenør vil LDM Kontrolinstans også være at møde på DM&E's stand. Kloakmestre bliver kontrolleret hvert andet år, og denne opgave varetager LDM Kontrolinstans.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Stor efterspørgsel på tegneprogrammer

Udover kloakmestergarantien vil man på standen også have mulighed for en demonstration af tegneprogrammet Visio Professional og DM&E Kloakmodul.

Der bliver stillet større krav til kloakmestrenes kunnen med hensyn til dokumentation, kvalitetssikring og myndighedsansøgninger mv. Dette stiller også højere krav til kloakmestrenes tegninger og måden, hvorpå disse udarbejdes.

- Vi oplever i DM&E Entreprenør stor efterspørgsel på tegneprogrammet, og derfor har vi det med på kloakmessen, så deltagerne kan se, hvad det kan, siger Sebastian Skipper Ravn.