Man tager sine forholdsregler hos den danske Cat-importør Zeppelin, men samtidig vil man holde driften og kundernes maskiner kørende.

Mens store dele af Danmark er lukket ned, og især kontorfolket er sendt hjem med computerne under armene, er mange entreprenører fortsat i gang rundt om i landet.

Hos Zeppelin holder man også driften i gang.

- Som ansvarlig virksomhed i Danmark påtager vi i Zeppelin Danmark også vores ansvar for, at smitten af Covid19 begrænses mest muligt. Vi har derfor iværksat en række tiltag i vores afdelinger, som skal være med til at mindske smitten hos vores kunder og blandt vores kollegaer. Det er også vigtigt at sige, at tiltagene skal være med til at sikre, at vi fortsat vil kunne servicere vores kunder og samarbejdspartnere. Således at vores kunder forhåbentlig vil opleve så få gener i deres dagligdag. Deres maskiner bliver stadig serviceret. De kan stadig bestille reservedele, og vi kommer fortsat og reparerer maskinen, hvis den får et nedbrud, siger administrerende direktør Annette Jacobsen, Zeppelin Danmark A/S.

En række tiltag er iværksat hos importøren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- For eksempel betyder det for vores leverandører, kunder og samarbejdspartnere, at de ikke har fysisk adgang til vores lagre og værksteder. Der vil på dørene ind til værkstederne og lagrene være opsat information om, hvordan de kommer i kontakt med relevante medarbejdere, siger Annette Jacobsen.