Abonnementsartikel

De første indflyttere har meldt deres ankomst til midtsjællands nye erhvervspark, Business Park Ringsted.

De første erhvervsgrunde i Business Park Ringsted er netop solgt til virksomhederne Marius Pedersen A/S og Dansk Støbeasfalt ApS. Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Salgene sker et års tid efter, at borgmester Henrik Hvidesten fra Ringsted Kommune tog det første spadestik til Sjællands nye store erhvervspark, der rummer i alt 136 hektar erhvervsjord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En placering midt på det sjællandske landkort har været et af de gode salgsargumenter.

Central placering lokkede

En af nytilflytterne, Dansk Støbeasfalt ApS, der blandt andet arbejder med vedligeholdelse og reparation af broer, tunneller og vandtætning af konstruktioner, har netop set en fidus i den geografiske placering.

- Vi har valgt placeringen i Business Park Ringsted, da det giver en central placering med rigtig god infrastruktur. Det giver os bedre mulighed for at servicere kunder i hele landet, siger ejer og direktør af Dansk Støbeasfalt ApS, Konstantin Mansfeldt.

Samme begrundelse kan man hører fra den anden tilflytter, miljøvirksomheden Marius Pedersen A/S, der er ISO certificeret og har specialiseret sig i affaldsbehandling, herunder også genanvendelse.

- Ud fra et logistisk synspunkt er Ringsted en rigtig god placering og erhvervsområdet ligger lige ud til motorvejen. Det giver os kortere afstand til flere af vores kunder, siger drifts- og produktionsdirektør fra Marius Pedersen A/S, Anders Kargo, der ser frem til at flytte ind i Business Park Ringsted i løbet af 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I byrådssalen er der naturligvis glæde over, at erhvervsgrundene er efterspurgte. Kommunen har investeret mere end 100 millioner i erhvervsparken.