Abonnementsartikel

Udlejningsvirksomheden har købt i alt 18 nye maskiner hos Scantruck til deres nyåbnede afdeling.

Da Lohke Materieludlejning as blev etableret i 2006, var fokus på sjællandske kunder - først i Hvidovre og senere Hedehusene og Hillerød.

Nu er firmaet med etablering i Esbjerg i februar også etableret i Jylland af en afdeling i Esbjerg, som slog dørene op i februar. I den forbindelse tog Lohke på indkøb hos Scantruck, hvor de købte i alt 18 entreprenørmaskiner fra Manitou, Weycor og Komatsu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er helt sikker et stort potentiale i Esbjerg. Vi kan tilbyde et fuldt program og har nogle af de mest moderne, sikre og holdbare maskiner i branchen, siger Kent Nielsen, afdelingsleder for Lohke i Esbjerg.

Selv om afdelingen på Østre Gjesingvej i Esbjerg er ny, er det en rutineret og maskinerfaren stab, som driver den. Kent Nielsen har 21 års erfaring i udlejningsbranchen, og hans øvrige tre medarbejdere har ligeledes en lang historik i branchen.

- Vi skal varetage og dække behovet for udlejningsmaskiner og -udstyr for erhvervskunder i Jylland og på Fyn. Uanset om man er en mindre, mellemstor eller større virksomhed med aktiviteter inden for byggeri og anlæg, har vi de maskiner, som de mangler for en kortere eller længere periode, siger Kent Nielsen. 

Samarbejde gennem flere år

Sammen med sin kollega Niels Peter Dahlgaard udfærdigede Kent Nielsen den indkøbsseddel med maskiner og udstyr, som den nye afdeling skulle have klar fra åbningsdagen. Den involverede i høj grad Scantruck A/S i form af 14 Manitou maskiner fordelt på ti lifte, tre teleskoplæssere og en enkelt truck, samt tre Weycor læssemaskiner og en Komatsu læsser.

En velovervejet investering, understreger Kent Nielsen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Scantruck har leveret til LOHKE i flere år. Vi kender deres maskiner og kender Scantrucks montører. Investeringerne hænger også sammen med de løbende udgifter til vedligehold og reparationer af maskinerne, siger afdelingschefen.

Efter hver udlejningsperiode løber afdelingens mekanikere maskinen igennem. Den bliver spærret for ny udlejning, hvis den skal udbedres, og alle reparationer og udbedringer noteres i et centralt system. Det er afgørende for en god udlejningsmaskine, at den snarest efter returnering er klar til en ny lejeperiode.