Abonnementsartikel

Jøma Lift Teknik udvider produktsortimentet og bliver eneforhandler i Danmark af lifte fra de finske letvægts- og trailerliftseksperter Dinolift.

Jøma Lift Teknik er ny eneforhandler i Danmark af personlifte fra de finske letvægts- og trailerliftseksperter, Dinolift. Det er en realitet, efter de to parter har indgået aftale om partnerskab.

Med Dinolift tilføjer Jøma Lift Teknik 23 nye lifte i arbejdsområdet 10,5-28 meter til sortimentet, der også tæller lifte fra mærker såsom Genie, Leguan, Teupen-lifte, Ixolift og SG Glaslifte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for det nye samarbejde med Dinolift, som med over 45 års erfaring er en toneangivende spiller på det internationale marked inden for letvægts- og trailerlifte. Med Dinolift kan vi lukke vores produktpalette, og jeg kan med stolthed sige, at vi nu kan servicere alle behov, vores kunder end må have, siger Jørgen Martinsen, direktør i Jøma Lift Teknik.

Glæden over det nye samarbejde deles af Regional Manager i Dinolift, Matti Boman:

Nordisk kram

Dinolift udmærker sig i kategorien for lette trailer- og lastbilslifte under 3,5 tons, som kan opereres af alle med et almindeligt BE / B-kørekort.

Det gør liftene særligt velegnede til udlejningsfirmaer og virksomheder, der har behov for lifte med stor mobilitet og høj arbejdshøjde. For eksempel malerfirmaer og vinduespudsere.

Men også Dinoliftes baggrund i Finland har meget at sige for, at Jøma har valgt at forhandle de nye lifte på det danske marked:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dinoliftene er bygget til den finske natur og klima, som minder meget om den danske. Liftene vil derfor kunne klare alle de strabadser, som vores kunder vil udsætte dem for. De er meget robuste, godt malet og nemme og billige at vedligeholde, hvilket giver liftene en meget lang levetid, siger Jørgen Martinsen.

De første Dinolifte er allerede landet hos Jøma.