NCC vil gøre det tydeligt for kunderne, hvilken effekt på CO2-udledningen en mere klimavenlig asfaltløsning vil medføre.

NCC har udviklet en CO2-beregner, som skal motivere kunder til at træffe et grønnere valg, når der skal lægges nye asfaltbelægninger på landets veje. Samtidigt skal CO2-beregneren hjælpe kunder med at dokumentere reduktionen af CO2-udledning i deres asfaltprojekter.

CO2-beregneren tager udgangspunkt i varemærket "NCC Green Asphalt", som er en fælles betegnelse for virksomhedens grønne asfaltløsninger.

Den nye CO2-beregner viser den faktiske procentvise CO2-reduktion, man opnår ved at vælge et mere miljøvenligt asfaltprodukt frem for en traditionel asfalt. Tallene bygger på en række faktorer under fremstillingen af asfalt, såsom mængden af genbrugsasfalt, energiforbrug, brændstoftype og produktionstemperatur.

- Målet med den nye CO2-beregner er at motivere vores kunder til at vælge en mere klimavenlig løsning, da beregneren tydeliggør, at det rent faktisk betaler sig at vælge et grønnere alternativ. Samtidigt kan beregneren hjælpe vores kunder med at nå deres egne miljømål, da den dokumenterer reduktionen af CO2-udledning i den valgte løsning, siger Finn Grønlund Møller, områdechef i NCC Industry, Asfalt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce