Abonnementsartikel

Med ny afdeling i Skjern styrker JM Trykluft sin position i Vestjylland og har nu ni lokationer i Jylland. Hovedmålgruppen er entreprenører og byggefirmaer.

JM Trykluft er nu også at finde i Skjern, hvor udlejningsforretningen åbnede 31. august. Med placeringen udbygger virksomheden sin dækning i det vestjyske terræn, som går fra Skjern og sydøst til Billund og op til Holstebro.

- Skjern passer godt ind i vores planer. Vi ønsker at være lokale for at være tæt på kunderne. Derudover er det en del at vores strategi, at vores afdelinger geografisk skal ligge tæt på hinanden, så vi logistisk kan få puslespillet til at gå op, siger salgsdirektør Peter Madsen fra JM Trykluft med hovedkontor i Aarhus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye afdeling i Skjern har ligesom de andre enheder fuldsortiment med blandt andet gravemaskiner, stampere, skurvogne og stilladser. De øvrige otte afdelinger ligger i Aarhus, Horsens, Silkeborg, Randers, Holstebro, Kolding, Billund og Vejle.

Skjern-afdelingen er bemandet med to medarbejdere og består af en stor bygning på 360 kvadratmeter og 4000 kvadratmeter udendørs. Tidligere har der ligget et elværk på matriklen.

- Nu skal afdelingen bygges op i et fornuftigt tempo, så udvider vi hen ad vejen både medarbejderstab og sortiment, siger Peter Madsen.

Flere lejer maskiner

Og det er noget af en opgave at finde ud af, hvordan sortimentet skal skrues sammen og tilpasses lokale forhold. JM Trykluft har efterhånden fået syv forskellige forretningsområder, som strækker sig fra jordmateriel, lifte, skurvogne og byggemateriel til betonmateriel, den grønne sektor og pumper.

- Inden for de sidste ti år er vores sortiment bare vokset og vokset. Tendensen er, at kunderne ikke vil binde kapital i hverken maskiner eller udstyr. I stedet lejer de det hele og betaler på den måde kun for materiellet, når det er i brug. I samme periode har vi investeret i større og større entreprenørmaskiner, hvoraf mange af dem er monteret med gps-udstyr fra Leica og Trimble, fortæller Peter Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udviklingen i byggebranchen kræver, at JM Trykluft har styr på logistikken.

- Tempoet i byggebranchen er skruet op, så vi leverer typisk fra dag til dag. Derfor er det en kæmpe fordel for os, at vores afdelinger ligger tæt på hinanden, så vi hurtigt kan hjælpe hinanden. Derved kan vi også langt bedre udnytte vores materiel, pointerer Peter Madsen.