Abonnementsartikel

56-årige Evald Jensen, der kommer fra en stilling som godschef på Knuthenborg Gods, er ny mand i direktørstolen hos Kingo Recycling.

Evald Jensen, som oprindeligt er uddannet agrarøkonom, har erfaring med drift, økonomi og ikke mindst rugbrødsarbejde fra sin stilling som godschef på Knuthenborg Gods, hvor han har haft sit virke de sidste 26 år.

Den nye direktørs tilgang til den nye post bliver i første omgang at sætte sig grundigt ind i nye arbejdsområde. I tæt samarbejde med Kingo Recyclings bestyrelse og medarbejdere vil direktøren i den kommende tid lægge strategien for genanvendelsesvirksomheden, der både har et modtageanlæg i Silkeborg og i Aalborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for, at Evald har sagt ja til at blive adm. direktør for Kingo Recycling. Han har meget at bidrage med både driftsøkonomisk og ledelsesmæssigt, siger Kingo Recyclings bestyrelsesformand, Eskild Lyngholm.

Kingo Recyclings grønne dagsorden vil fortsat fylde meget i virksomhedens udvikling.

- Når vi udvikler, skal vi bruge anerkendte teknikker. Jeg vil vide og ikke tro. Vi skal bruge løsninger, der allerede virker. Vi skal fortsætte med bæredygtig udvikling, men vi behøver ikke opfinde det hele selv. Det er der nogle andre, der er gode til, siger han.