Efter mere end 40 år på arbejdsmarkedet og de sidste seks år som direktør for Pon Equipment (nu Zeppelin Danmark), har direktør Annette Jacobsen valgt at stoppe med udgangen af 2020.

- Det har været nogle fantastisk spændende år med gode kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra Annette Jacobsen.

Annette Jacobsen har i sin tid som direktør for den danske Caterpillar-importør stået i spidsen for en omfattende turn-around med en række udfordringer.

- Det er ingen hemmelighed, at Pon Equipment i mange år havde store underskud, så jeg er stolt over, at jeg sammen med teamet, fik vendt et stort mangeårigt underskud til at give et driftsmæssigt overskud efter to år på posten, og jeg er sikker på, at det vil fortsætte fremover, siger Annette Jacobsen.

Der er gennem årene sket løbende tilpasninger og omstruktureringer, så virksomheden i dag fremstår i en forandret og forbedret udgave.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har fået ændret på en række interne rutiner og forretningsgange. Det har trukket store veksler på vores meget kompetente og dedikerede medarbejdere. Men organisationen er nu rustet til at kunne give driftsmæssige overskud også fremover, siger Annette Jacobsen og fortsætter:

- Tiden er nu inde til at give stafetten videre. Rekruttering af min efterfølger er sat i gang, og vi regner med at have en ny CEO på plads til januar 2021.