BG Beton Sjællands afdøde direktør Henrik Steffensen står som en mystisk, central figur i hele skandalekomplekset omkring Bach Gruppen og tårnet på Bryggens Bastion.

Det kan godt være, at Bach Gruppen ikke har været videre meddelsomme i hele skandalen omkring Njalstårnet og det underlødige betonfundament på Bryggens Bastion. Men det ændrede man på fredag.

Nu kan netmediet Finans.dk nemlig løfte sløret for et interview med Bach Gruppens administrerende direktør Lene Christensen og juridisk direktør Martin Rasmussen.

Og Bach Gruppens topledelse har vilde afsløringer. Blandt andet at det fremgår af resultaterne i virksomhedens interne undersøgelse, at en af de helt centrale figurer i sagen er Henrik Steffensen, tidligere direktør for BG Beton Sjælland, som døde i et biluheld i foråret 2019.

Lene Christensen udtaler blandt andet til Finans.dk om Henrik Steffensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Henrik havde bare en meget stor respekt omkring sig på grund af, at han var så arbejdsom og dygtig til at løse pludseligt opståede problemer. Og så insisterede han på at drive forretningen uden indblanding, forklarer Lene Christensen.

Sagen er overgivet til politiet og omfatter flere tidligere medarbejdere.