Abonnementsartikel

Lene og Leon Clausen etablerer maskinudlejningsfirma i Rødekro.

Beliggenhed er vigtig, ikke kun når den står på privat boligkøb, men især når man vil etablere en ny forretning, der henvender sig til både private og erhvervslivets aktører.

Derfor har Leon og Lene Müller Clausen investeret i en ejendom i Rødekro. Den gule bygning, der tidligere har huset en motorcykelforhandler, har facade ud mod Østergade og bagsiden direkte ud mod omfartsvejen, hvor der dagligt kører 32.000 biler. Det giver gode markedsføringsmuligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ejendommen har godt 700 kvadratmeter under tag, hvoraf nogle kvadratmeter er udlejet til en ny blomsterforretning og en knallertreparatør. Resten, inklusiv det over 2500 kvadratmeter store udendørsareal, skal Leon og Lene Clausen bruge til deres nye forretning "Rødekro Maskinudlejning".

- Vi så på Facebook, at ejendommen var til salg og slog til. Her kan vi realisere planen om en maskinudlejningsforretning, der er i stand til at konkurrere med de store etablerede koncerner. Service, kvalitet og tilgængelighed er vores varemærke, uanset om du lejer en fugepistol, en lift, en damprenser eller en minilæsser, lover Lene Müller Clausen, der bliver daglig leder af forretningen.

Leon Clausen er indehaver af entreprenørfirmaet Sydjysk Jord, hvor 12 medarbejdere og en stor maskinpark i øjeblikket er beskæftiget med at realisere Danmarks største fjernvarmeprojekt i Horsens.

- Sammen med entreprenørfirmaet har vi i Rødekro Maskinudlejning mulighed for at sammensætte attraktive pakkeløsninger for vores kunder. Det kan være belægningsopgaver, pasning af grønne arealer eller muldvarpebekæmpelse. Mulighederne er mange eksempelvis rensning af muldjord for murbrokker og sten ved anlæg af nye haver. Jeg ved, Lene og jeg har mange jern i ilden, men for mig er det sjovere at investere i noget nyt og se det gro i stedet for at sætte pengene i banken. Der vokser de jo ikke - tværtimod siger Leon Clausen.

Parret bor privat i Bolderslev.