Abonnementsartikel

Scantruck øger flåden af servicevogne og -montører. Forøgelsen er en understregning af Scantrucks ambitiøse servicekoncept.

Markedet udvikler sig fortsat i den rigtige retning for Scantruck. Den danske importør og forhandler af maskinmærkerne Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket har endnu engang forøget sin serviceafdeling, som nu består af 50 udekørende servicemontører til entreprenør- og landbrugsmaskiner fordelt i hele Danmark.

Ifølge Scantruck, have de i forvejen Danmarks største flåde af servicevogne, og den seneste forøgelse understreger det fokus, som Scantruck generelt har på service af sine kunders materiel uanset mærket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En entreprenør- eller landbrugsmaskine er dyrest, når den ikke er funktionsdygtig.

- Reparationer og nedetid er en stor gene for alle virksomheder, og derfor har Scantruck skabt et servicekoncept med hurtig reaktionsevne, hvis skaden er sket. Vores servicemontører medbringer et stort lager af reservedele og værktøj, som gør dem i stand til at udbedre størstedelen af problemerne på stedet, forklarer Steen Kjær, servicechef hos Scantruck, og han tilføjer, at de fleste kunder har en serviceaftale.

Stor faglighed og kollegial opbakning

En af de nye montører er 30-årige Andreas Hammer. Han blev ansat i slutningen af september, og med hjemmet i Hedensted som dagligt startsted servicerer han Scantrucks kunder i Østjylland.

- Jeg er udlært landbrugs-maskinmekaniker og har flere års erfaring med forskellige maskintyper i alle størrelser. Hos Scantruck er jeg på "rødt hold, det vil sige, jeg primært arbejder med Manitou, siger Andreas Hammer.

Han er alene i bilen, når han kører rundt til kunderne, men kollegerne er blot et opkald væk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg taler dagligt med andre af Scantrucks montører. Som nyansat har jeg mange spørgsmål, så jeg ringer også selv og spørger, hvis jeg er i tvivl om noget. Jeg har en stor faglig hjælp tilgængelig i dem, og desuden taler jeg med min serviceleder dagligt. Hun giver en status på de kommende dage, og vi aftaler mine opgaver, siger Andreas Hammer.