Abonnementsartikel

En af de allerstørste maskinmesser for entreprenørbranchen skulle efter planen været holdt til april, men arrangørerne bag Intermat i Paris har valgt helt at aflyse messen.

Messeåret 2020 har været elendigt med den ene aflysning efter den anden, og 2021 ser også ud til at blive hårdt ramt.

Herhjemme skulle landbrugsmessen Agromek, som også har mange fra udstillere fra entreprenør-, vej-, og parksektoren, være holdt til januar, men er udskudt på ubestemt tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu er 2021's store europæiske maskinmesse, Intermat i Paris, helt aflyst. Det skriver arrangørerne på deres hjemmeside. Arrangørerne vurderer, at det er for usikkert at fortsætte planlægningen af den store messe, selvom mange udstillere har meldt sig klar til april.

Da messen kun bliver holdt hvert tredje år, skal vi helt frem til foråret 2024, før der igen står omkring 1500 udstillere klar til små 175.000 besøgende, som i hvert fald var det antal, Intermat ved seneste udgave i 2018 nåede op på.

Maskinteknik var som eneste danske medie inviteret med til messen næste år, men da vi ikke kan bringe friske historier til den tid, får I her en lille video fra sidste gang, vi var af sted.