S.D. Kjærsgaard A/S har i seneste årsregnskab opnået et resultat før skat på 11,5 millioner kroner mod 3,8 millioner året før.

De forbedrede økonomiske resultater skyldes, at virksomheden har formået at holde omkostningerne i ro, selvom aktiviteten er steget, ligesom en forbedret indkøbskraft også bidrager positivt, skriver S. D. Kjærsgaard i en pressemeddelse.

- Vi har udvidet vores salgsområde med Case IH traktorer, mejetærskere og pressere til Sjælland og Bornholm. Desuden har Case Construction salget været i en positiv udvikling med en stærkere markedsandel, med hovedvægten på tunge maskiner. Samtidig har vores agenturer fra Dieci teleskoplæssere, Promove hydraulikværktøjer og japanske Mikasa pladevibratorer alle vist meget positive takter i 2020, lyder det fra Palle Kjærsgaard, direktør og indehaver af S.D. Kjærsgaard.

Udover egne afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Svaneke og Karlslunde med salg og service af egne forhandlinger, har S.D. Kjærsgaard også et net af forhandlere med hvem der samarbejdes omkring salg og service af produkterne. Og i 2020 har de også etableret et joint venture i Norge med salg og service af Case Construction i selskabet Dagenborg & Kjærsgaard A/S med hovedkvarter i Larvik og afdeling i Haugesund.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Virksomheden forventer igen vækst i aktiviteterne i indeværende regnskabsår og et resultat på niveau med 2019/2020 regnskabet, fremgår det af årsrapporten.

Regnskabsperioden går fra 1. oktober til 30. september.