Natten til mandag blev en fører af en kompakttraktor med saltspreder overfaldet med slag og skældsord, fordi en beboer angiveligt var træt af at blive vækket.

Der er mange brancher, hvis ydelser er ganske nødvendige, men selve arbejdet er ikke populært. På Maskinteknik har vi på det seneste både kunne berette om råstofindustrien og et asfaltværk, som ikke alle jubler over.

Men nu er den også gal for de folk, som kører af sted midt nat for at sikre vejene, så folk ikke skøjter rundt i deres biler på isglatte veje.

I hvert fald har en chauffør af en kompakttraktor med saltspreder i Aarhus Centrum natten til mandag mødt én, som ikke var glad for hans ydelser. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Chaufføren anmeldte klokken 2.15 et overfald. En beboer fra en af de nærliggende lejligheder var sur over at blive vækket fra skønhedssøvnen. Det gav sig til udtryk i form af skældsord og knytnæveslag, ligesom manden forsøgte at hive den 48-årige chauffører ud af kompakttraktoren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Traktorføreren lykkedes med at slippe væk fra den hidsige beboer uden skader, men det er ikke lykkes at identificere overfaldsmanden.