Saint-Gobain Weber har netop underskrevet aftale om købet af virksomheden Vergutech, der sælger, udlejer og servicerer betonblandepumper. Med opkøbet af Vergutech kan Weber se frem til at udvide sin forretning og lægge en ny service til paletten inden for pumpning af beton og mørtel.

Første februar overgår Vergutech til Saint-Gobain Weber, der er en af byggebranchens største leverandører af mineralsk baserede byggematerialer. Vergutechs forretning er baseret på betonblandepumper, og virksomheden har den nordiske eneforhandling af de tyske Vergumat-pumper, der er kendt i markedet for sin høje kvalitet. Opkøbet vil give Weber mulighed for at levere optimerede løsninger inden for pumpning af beton og mørtel.

- Vergutech er en god og veldrevet forretning, der er bredt anerkendt for at være blandt de absolut bedste på markedet for pumper til pumpning af beton og mørtel i Danmark. For Weber er det et oplagt køb og en forretning, der passer rigtigt godt til vores setup. Med overtagelsen af Vergutech får vi ikke bare mulighed for at videreføre en sund forretning, men også at for udnytte synergier med vores eksisterende forretning. Det gælder ikke mindst i forhold til på sigt at kunne skabe samlede løsninger, hvor vores mørtler er optimeret og samstemt med pumperne. Vi ser derfor meget frem til overtagelsen, og til at byde velkommen til vores nye kollegaer, siger Klavs Eske, administrerende direktør for Saint-Gobain Weber.

Vergutech drives fra den sjællandske by Mørkøv, hvorfra virksomhedens ca. 10 medarbejdere servicerer hele landet.