Abonnementsartikel

Tesla ser ud til at få en konkurrent på pickup-fronten. Danske Henrik Fisker har i hvert fald luftet tanken om en let sag med et "radikalt" design.

Pickups er godt nok ikke storsællerter i Danmark, men det er ikke et sjældent syn hos entreprenørerne og håndværkerne. En grønnere fremtid rimer dog ikke på flere pickups, og slet ikke lige nu, hvor den mest hypede af dem alle, Tesla Cybertruck, ikke får lov til at komme til EU.

Nu kan der alligevel være håb for pickup-folket, som ikke vil have ridset bilen, hvis den holder parkeret på Østerbro i København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den danske bilmand Henrik Fisker har tidligere løfter sløret for sine drømme om at bygge en elektrisk pickup. Det skete i begyndelsen af sidste år på Twitter, men tweetet blev hurtigt fjernet igen.

Nu er den dog gal igen, som man kan se på opslaget herunder.

Henrik Fiskers bilfirma, Fisker Inc., har de seneste par år barslet med en elektrisk SUV kaldet Fisker Ocean. Den bliver efter planen sat i produktion i 2022. Det har tidligere været fremme, at der er lavet over 7000 forhåndsbestillinger af modellen.

Nærmere detaljer om pickuppen, som muligvis kommer til at hedde Alaska, og hvornår vi vil se den på markedet, står hen i det uvisse.