sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Da Vietz El-installation A/S i Hasle valgte at udskifte deres gamle IT-system med E-Komplet, fik de med det nye system hurtigt øjnene op for de opgaver, der ikke gav overskud - og det gav pote på bundlinjen.

Hos Vietz El-installation havde man besluttet at skifte sit gamle IT-system ud med en samlet løsning fra E-Komplet - en beslutning, man er mere end godt tilfreds med. Med E-Komplet er det muligt at lægge vareindkøb, timeforbrug m.m. direkte ind på den enkelte sag. På den måde er det lettere for firmaets projektledere at holde øje med sagsomkostningerne løbende, hvilket er noget man ifølge indehaver Poul-Henning Vietz tydeligt har kunne mærke på bundlinjen.

- Med E-Komplet har vi fået meget mere fokus på den enkelte opgave, hvor vi løbende kan følge vare- og timeforbrug og dermed holde øje med dækningsprocenten. Det har givet en meget bedre bundlinje. I 2016 fik vi vendt et negativt resultat til et plus, og jeg er ikke i tvivl om, at det skyldes E-Komplet, siger han.

Store tidsbesparelser

Flere kolleger i branchen havde talt godt om E-Komplet, og det var faktisk derfor, man hos Vietz El-installation valgte at tage et nærmere kig på systemet.

- Vi fik besøg af en konsulent, der viste hvordan E-Komplet fungerer i praksis. Der var ingen tvivl - det skulle vi have, fortæller Poul-Henning Vietz.

Firmaets medarbejdere blev efterfølgende sat ind i systemet og lærte hurtigt at bruge de forskellige funktioner. Medarbejderne havde tidligere været vant til en tung løsning, der krævede meget manuelt tastearbejde. Derfor stod det også hurtigt klart, at der var både tid og penge at spare med den nye løsning.

- Faktisk har vi sparet så meget tid og papirarbejde, at vi i dag er to medarbejdere mindre i administrationen. Derudover har vi fået meget mere overblik over den enkelte opgave, forklarer han.

En simpel løsning

På trods af, at man i E-Komplet kan køre vareforbrug og timeregistrering sammen, og at man kan styre både løn og fakturering i samme system, betegner Poul-Henning Vietz E-Komplet som "en simpel løsning". Han forklarer, at brugervenligheden i systemet gør det simpelt for alle medarbejdere at bruge, og skulle der opstå spørgsmål til en funktion, ringer han blot til supporten og får hurtigt hjælp til at komme videre.

- Systemet er nemt at bruge, og har vi spørgsmål kan vi altid ringe til E-Komplet. De er også gode til at lytte til vores ønsker. Hvis det er muligt at opfylde ønsket, sker det ret hurtigt - og det er dejligt. Vi er 100 % tilfredse med E-Komplet. Vi har fået så meget mere overblik, fastslår han.

Vil du vide mere om E-Komplet? Læs mere om vores funktioner lige her.