Stærk ud af corona-året 2020: Entreprenørkoncernen var et mulehår fra at matche hidtidig rekord i både omsætning og overskud.

Både top- og bundlinje i 2020 regnskabet endte bundsolidt for entreprenørkoncernen C.G. Jensen med hovedsæde i Glostrup.

Nettoomsætningen steg med 12 procent og landede på 1,627 milliarder kroner mod 1,455 milliarder i 2019 - og kun en anelse under rekordomsætningen fra 2018. Også overskudsgraden på 6,1 procent kom fint tilbage efter et mindre dyk i 2019.

Bundlinjen fulgte pænt med, idet resultatet før skat sidste år blev på 106,7 millioner kroner mod 65,5 millioner i 2019. 2020-indtjeningen var dermed blot en smule under den hidtige rekord på 109 millioner kroner tilbage i 2017.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Trods årets svære og anderledes arbejdsvilkår har vores medarbejdere med stor dygtighed og fleksibilitet fundet nye effektive måder at arbejde på - og altid med CG Jensen værdierne i behold. Det gør mig glad og stolt, siger adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen, om det gedigne 2020-årsregnskab.

Klimaneutral i 2029

CG Jensen har ikke kun fart på produktionen, men også den grønne omstilling. Den danskejede virksomhed har meldt ud, at man arbejder på at blive klimaneutral allerede i 2029.

- I CG Jensen udfører vi størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk. Det betyder, at vi - ved hjælp af teknologi og medarbejdernes omstillingsparathed - har god mulighed for at påvirke de fleste led i vores produktion - fra projektering og udførelse til efterfølgende drift og vedligehold, siger Michael S. Larsen om arbejdet med at optimere processer og udvikle medarbejdernes kompetencer, så de grønne ambitioner for alvor kan tage fart.