Entreprenørselskabet inddraget i skandalen om Østjysk Bolig, hvor der er mistanke om overforbrug og returkommission. Tidligere Dan Jord-direktør fik tilsyneladende privat køkken installeret for boligforeningens regning.

En omfattende svindelsag omhandlende Østjysk Bolig oprulles i denne tid. Det ser ud til, at den nu fyrede boligforeningsdirektør for egen vindings skyld har været særdeles kreativ med bogføringen. En advokatundersøgelse bestilt af Aarhus Kommune giver formodning om svindel for samlet 15-20 millioner kroner i en stribe sager.

En af disse sager trækker tråde til Aarsleff-datterselskabet Dan Jord A/S, hvor en tidligere ledende medarbejder - der nu ligeledes er blevet fyret - tilsyneladende har fået installeret et helt nyt køkken i sit private hjem. Regningen er betalt af Østjysk Bolig og i sidste ende af boligforeningens mange beboere. Det skriver TV2 Østjylland.

Til gengæld har den tidligere Dan Jord-medarbejder foranlediget, at der er blevet anlagt en ridebane og etableret jordvarmeanlæg ved Østjysk Boligs daværende direktørs privatbolig.

Ifølge TV2 Østjylland har politiet ransaget et kontor hos Dan Jord og siden rejst en sigtelse om uregelmæssigheder i forhold til samarbejdet med Østjysk Bolig.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hos Dan Jord er man naturligvis ærgerlig over situationen, som man tager meget alvorligt.

"Der er tale om forhold, som en enkelt person hos Dan Jord A/S er ansvarlig for, og således ikke udtryk for en generel kultur eller koordineret praksis hos Dan Jord A/S. Den pågældende medarbejder har forsøgt at holde de givne forhold skjult," skiver Dan Jord til TV2 Østjylland.

Ingen er formeldt sigtet i sagen endnu.