Abonnementsartikel

Rototilt udvider sit udbud af den næste generation af koblingssystemer med yderligere tre nye størrelser.

QuickChange kan nu tilbydes på tiltrotatormodellerne R3 til R8 og i QuickChange-hurtigskifter på gravemaskiner i vægtområdet seks til 32 ton. Og med den prisbelønnede sikkerhedsløsning SecureLock som standard reduceres risikoen for ulykker i forbindelse med forkert koblede redskabslåse takket være kontinuerlig overvågning af redskabslåsen i hurtigskiftet og tiltrotatoren.

- Vi ser en klart øget interesse blandt brugere af pladevibratorer til at bruge automatiske koblingssystemer. Nu kan vi også tilbyde den nyeste teknologi til disse maskiner med lanceringen af QC45-4 og QC45-5, siger produktchef Sven-Roger Ekström.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med Rototilt QuickChange til hurtigskifter, tiltrotatorer og redskaber kan man udføre skift af hydrauliske og elektroniske redskaber uden at forlade førerhuset. QuickChange er baseret på S-standarden, som er kompakt og meget robust. QuickChange er en del af den fælles Open-S-standard, som Rototilt og Steelwrist lancerede sidste år. Som sikrer kompatibilitet mellem forskellige producenter af hydrauliske grænseflader mellem hurtigskifte, tiltrotator og redskab.