Abonnementsartikel

VIDEO: Fire år efter lanceringen af G-serien er Case klar med en række opdateringer og forbedringer.

I marts 2017 præsenterede Case Construction sin G-serie af gummihjulslæssere, der kom som supplement til de allerede eksisterende kompakte maskiner i F-serien.

Og forleden var det så blevet tid til præsentation af en stribe opdateringer og nye features til maskinerne i G-serien Evolution.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge producenten er der opdateringer hele vejen rundt, som skulle give forbedret produktivitet, pålidelighed, rentabilitet, effektivitet, tilslutningsmuligheder og komfort.

Det gælder blandt andet et laste-system, der er integreret i maskinens store skærm, hvor maskinføreren hele tiden kan se, hvor meget han laster de enkelte lastbiler - samt hvor meget materiale, der samlet er flyttet fra et bestemt sted eller i et bestemt tidsrum.

Touchscreen-skærmen og også forbedret og virker nærmest som en tablet med masser af funktioner og adgang til alle maskinindstillinger og driftdata.

Producenten lover samtidig forbedret oppetid, blandt andet på grund af seriens fjerndiagnostisering og konstante softwareopdatering. Med SiteConnect er der tovejskommunikation mellem maskiner og Case-forhandlere, der kan køre fjerndiagnostik og bedst rådgive operatører om eventuelle identificerede problemer. Proaktiv analyse af potentielle fejl og reduceret tid til at løse problemer betyder mere oppetid og produktivitet. Hvis der opdages et potentielt problem, sendes der en advarsel til Case-forhandleren med specifikke anbefalinger til at løse fejlen, før den bliver et problem.

De nye forbedringer af G-serien Evolution omfatter:

Udvidede serviceintervaller og et nyt dæktrykstyringssystem, der optimerer dækkets levetid og brændstofforbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En ny "Smart Work Mode", der forbedrer kommunikationen mellem motoren og transmissionen baseret på arbejdsbyrden for yderligere at øge brændstofeffektiviteten og reducere dækslid.

En helt ny touchscreen-skærm, der giver intuitiv brugeroplevelse og giver operatøren alle centrale betjeningsknapper lige ved hånden.

Nye konfigurerbare knapper indbygget i armlænet, der gør det muligt for maskinføreren at programmere i foretrukne indstillinger, så de kan udføre deres arbejde hurtigere og mere effektivt i løbet af dagen.

Ny justerbar elektrohydraulik.

Ny parallellift-funktionalitet, der forbedrer materialeopbevaring og lastning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et fuldt integreret OEM-datasystem, der hjælper med at indlæse nøjagtighed og rapportering.

Forbedret telematikydeevne og -rapportering samt fjerndiagnosticering for øget oppetid.