Abonnementsartikel

VIDEO: Efter mindre udfordringer med både isvinterlignende forhold og blød søbund mangler MT Højgaard Danmark snart kun træmontering, inden søbadet til sommer kan tages i brug.

SKANDERBORG: En håndfuld lokale beboere nyder solen og udsigten ved Skanderborg Kulturhus, hvorfra de kan følge etableringen af det kommende Skanderborg Søbad på nærmeste hold. Forårssolen står flot på himlen denne dag midt i april, hvor Maskinteknik er på besøg hos MT Højgaard Danmarks byggeplads ved søbredden i den østjyske by.

- Tidligere i processen havde vi ellers problemer med vandtemperaturen. I februar var det jo nærmest isvinter, og i en kortere periode kæmpede vi virkelig for at holde isen væk. Vi måtte køre næsten konstant med en påhængsmotor for at holde røre i vandet, så vi undgik, at det frøs til is, fortæller projektleder Brian Bay Hermansen fra MT Højgaard Danmarks afdeling for vandbyg, der er ansvarlig for projektet.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.