Abonnementsartikel

De store dyrskuer har aflyst årets udgaver efter seneste genåbningsaftale, men MCH Messecentret i Herning melder om godt nyt i forhold til Entreprenør & Håndværk (E&H).

Entreprenørmessen rykkede for ikke længe siden til efteråret, og efter alt at dømme bliver der 16. - 18. september masser af entreprenørmaskiner og -udstyr at finde i Herning.

E&H arrangeres af Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning. Sidstnævnte har på baggrund af den nye genåbningsaftale vurderet, at efterårets fagmesseprogram kan realiseres, og dermed bliver E&H også holdt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi hilser den politiske aftale meget velkommen. Store arrangementer stiller store krav til planlægningen, og nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge og tilrettelægge messerne i efteråret og fremefter, siger administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen, og fortsætter:

- Efter mange måneder med digitale alternativer glæder det mig, at tiden igen er blevet til det trygge, faglige, fysiske og personlige møde, så gode forretninger, idéer og samarbejder kan fastholdes og udvikles til gavn for dansk erhvervsliv.

Retningslinjerne for messeaktivitet indeholder krav om coronapas samt et arealkrav på fire kvadratmeter, ligesom messearrangøren skal udarbejde en sundhedsplan. Derudover læner ordningen for messer sig op ad retningslinjerne for detailhandlen, herunder krav om værnemidler og smitteforebyggende tiltag, og vil blive lempet i takt med retningslinjerne for detailhandlen.

E&H holdes samtidigt med Transportmessen.

Også for MCH-koncernens øvrige forretningsområder var genåbningsaftalen godt nyt. Således bliver der nu mulighed for at genåbne inden for konference -og kulturområdet, hvor MCH Herning Kongrescenter igen kan åbne dørene allerede på torsdag 6. maj.