Abonnementsartikel

Det første Nordtrack-anlæg på det danske marked nu en realitet.

I april tog Norrecco et nyt Nordtrack sorteringsanlæg fra Metso:Outotec i brug.

Det nye Nordtrack S2.11 sorteringsanlæg er produceret på Metsos fabrik i Nordirland og er en to-dækket scalpesigte, som anvendes til grovsortering i tre fraktioner, der især bruges i genanvendelses-industrien. Norrecco skal anvende anlægget til jordsortering på virksomhedens modtageanlæg i Odense.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er Dansk Grusgrav Materiel (DGM), som i Danmark er eneforhandler af Nordtrack-brandet, der har formidlet salget.

- Vi er stolte over, at Norrecco har ønsket at investere i et af vores Nordtrack-anlæg. De har haft specifikke ønsker til anlæggets setup, og vi har sørget for, at disse tilpasninger kom på plads. Norrecco har især lagt væk på renheden af de færdige materialer, og netop derfor er Nordtrack S2.11 ideel med det store sigteareal på 11 kvm og den store kapacitet, siger salgskonsulent Danny Mylting, DGM.

Maskinen vejer 37,2 tons og leveres standard med båndføder, fjernbetjent bælteundervogn samt lysmaster (arbejdsbelysning). Maskinen kan leveres med flere forskellige setup og er yderst velegnet til genanvendelses-industrien, fx til sortering af jord, brokker og betonaffald.

Som option kan maskinen leveres med lamelføder, og der er flere tilvalgsmuligheder som fjernbetjent justering af føder, vandforstøvning (støvbekæmpelse). Desuden kan maskinen leveres i en hybrid udgave og forsynes via ekstern strømforsyning.