Abonnementsartikel

Under hele byggeriet af Femernforbindelsen vil Scantruck have værksted, reservedelslager og servicemontører tilgængelig on-site

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Femernforbindelsen er ved at blive realiseret. En 18 kilometer lang sænketunnel bygget af gigantiske betonelementer skal koble Lolland sammen med Nordtyskland, og i den forbindelse er Rødby forvandlet til en kæmpe byggeplads med et væld af aktiviteter.

Der skal graves, læsses, flyttes og sorteres jord, sten, sand og grus i store mængder, og derfor er en lang række firmaer og endnu flere entreprenørmaskiner i fuld gang på projektet, der forventes at vare cirka 8,5 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor etablerer Scantruck nu en fast base ved byggeriet af Femernforbindelsen.

- Flere aktører i byggeprocessen er i gang med at slå sig ned i Rødby eller har allerede etableret sig. Vi ønsker at være tæt på vores kunder, så vi kan servicere dem hurtigt og effektivt. Med alle de aktiviteter, der sker allerede på Femernbyggeriet, og som vil fortsætte de næste mange år, giver det mening, at vi har en fast base i nærheden, og den er vi nu i gang med at etablere, siger Steen Kjær, der er servicechef i Scantruck.

Hurtig responstid

Allerede i løbet af juni måned vil den nye Scantruck-base i umiddelbar forbindelse med byggeriet være en realitet. Den vil indeholde et værksted med tilhørende reservedelslager, så de mest gængse reservedele er tilgængelige on-site.

- Vi har allerede flere servicemontører i gang i området. De er alle bosat på Lolland, så de er tæt på og sikrer hurtig responstid. Vi er således tilgængelige på byggepladsen hver dag, siger Steen Kjær.

rich-media-2
Scantruck har flere servicemontører bosat på Lolland, så der ikke er langt til hjælp for entreprenørerne på Femernprojektet. Pressefoto.

Scantruck har Danmarks største flåde af servicebiler til entreprenørbranchen i form af 53 mobile servicemontører. De er vant til at reparere og servicere entreprenørmaskiner, kraner, lifte, trucks med mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan tilbyde hjælp til alle maskinmærker og alle former for entreprenørmaskiner. Vi er til stede, indtil projektet er afsluttet, da vi har maskiner, som er aktive i hele projektets forløb. Bagefter byggeriet skal området reetableres, og det vil også kræve maskiner og udstyr, hvor det er oplagt, at vi som serviceleverandør fortsat er tæt på, siger Steen Kjær.

Scantrucks søsterselskab N.C. Nielsen vil ligeledes være repræsenteret og tilbyde sin assistance til heavy handling-maskiner.