Abonnementsartikel

Aksel Benzin har bestilt 12 sortere-anlæg hjem til det tidlige efterår for at imødekomme kundebehov i tider med usikker levering.

Selvom coronaen er ved at slippe sit fast tag i samfundet, så lider mange brancher stadig af pandemiens konsekvenser - blandt andet lange leveringstider fra producenterne andre steder i verden.

Bland andet derfor har Aksel Benzin A/S bestilt hele 12 sortere-anlæg hjem fra producenten Powerscreen. Det drejer sig om 600-modellen, som virksomheden forventer øget efterspørgsel på i de kommende måneder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en populær maskine til prisen, som en del af vores kunder kan få brug for. Og med de usikre leveringstider i øjeblikket har vi valgt at bestille ekstra hjem - vi tror at det passer godt med kundernes ønsker, siger direktør Claus Benzin til Maskinteknik.

Warrior 600 er ifølge leverandøren en lille slider og økonomiduks, som producerer op til 280 tons i timen på bare 6 liter diesel. Et godt anlæg, når du skal sorteres onsite i bymiljøer eller på miljøpladser.

Powerscreen Warrior 600 er let og billig at transportere og enkel at placere på arbejdsstedet, hvor det kræver meget lidt plads.