Stemas overtog ved nytårstid distributionen af Wacker Neuson i Danmark. To forskellige jordkompaktorer fuldender serierne af komprimeringsmaskiner.

RC 70 og RC 50 er modelnavnene på Wacker Neusons to råjordskompaktere, som Stemas netop har fået hjem til hovedkontoret i Hadsten. Dermed kan den danske distributør nu endelig præsentere hele maskinprogrammet, efter at Stemas for et halvt års tid siden overtog importen i Danmark.

RC50 er lidt mindre end sin storebror, når det kommer til blandt andet vægt, valsediameter og arbejdsbredde. Til gengæld drives begge modeller af den samme 4-cylindrede Kubota dieselmotor, lige som begge findes med enten sikkerhedsbøjle eller kabine. De leveres også begge i to modelversioner - enten med glat tromle eller med fårefodstromle.

- Alle øvrige maskiner i Wacker Neusons komprimeringsprogram - fra pladevibratorer og stampere til store tromler - har vi i forvejen i porteføljen, og til efteråret kan interesserede opleve nogle af maskinerne til både Have & Landskab i Slagelse sidst i august samt til E & H i Herning midt i september, fortæller direktør og partner Robert Kjærgård, Stemas, til Maskinteknik.

Til oktober kommer desuden Wacker Neusons forskellige gravemaskiner, som dermed fuldender hele WN-programmet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce