Det norske entreprenørfirma Steg Entreprenør er blevet opkøbt af Aarsleff.

Aarsleff har overtaget den norske virksomhed Steg Entreprenør. Det skete den 1. juli, da Aarsleffs funderingssegment overtog 51 procent af aktiverne.

Opkøbet sker for at sikre fortsat udvikling og vækst i et stadigt voksende marked indenfor fundering og no-dig i Norge.

- Overtagelsen er en langsigtet strategi, hvor Steg Entreprenør forventes at bidrage til en positiv udvikling, især inden for no-dig-markedet i Norge. Med et øget fokus på miljø og bæredygtighed er der ingen tvivl om, at opgravningsfrie løsninger også har et stort potentiale på det norske marked, siger afdelingsdirektør i Aarsleffs funderingssegment Stig Weis.

Steg Entreprenør havde sidste år en omsætning på lidt over 90 millioner kroner og beskæftiger 42 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Geithus vest for Oslo og har tidligere samarbejdet med det danske Aarsleff-ejede selskab Entreprenørfirmaet Østergaard.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vores kunder møder fremover et selskab med en endnu større værktøjskasse end i dag, fordi vi nu får adgang til flere ressourcer og fagområder samt supportfunktioner. Vi forventer også, at det kan øge synergieffekten med de andre norske selskaber i Aarsleff-koncernen, siger bestyrelsesformand i Steg Entreprenør Kristian Sandum.

Steg Entreprenør fortsætter under eget navn og med sin nuværende ledelse.