Lyt til artiklen:

Tonsvis af nye maskiner fra Doosan

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Der er godt gang i udskiftningen af motorerne på Doosans maskiner, og nu udkommer en ny række maskiner, der lever op til EU's Stage V-krav. Nye funktioner er der også blevet plads til.

I juli kunne koreanske Doosan løfte sløret for to nye hjulgravere med nyt tiltrotatormode. Nu er producenten klar med en hel række nye maskiner.

Der er blandt andet tale om seks nye modeller af Doosans gravemaskiner, der kører på bælter. DX210-7, DX210LC-7, DX210NLC-7, DX235LC-7, DX245NHD-7 og DX255LC-7 hedder de, og de lever alle op til EU's Stage V-krav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover har man tilføjet en række nye funktioner, som man ikke fandt på de tidligere modeller. Heriblandt "Fine Swing Mode," der minimerer rystelser, når man løfter skovlen.

Andre nye features:

  • Nyt Attachment-mode
  • Sædevarme og -køling
  • Doosan Smart Touch
  • Start uden nøgle
  • 360-graders kamera (valgfri)

Doosan skriver også, at de nye gravemaskiner alle tilbyder en højere ydeevne end sine forgængere.

Ny hjullæsser

Også en ny gummihjulslæsser ser dagens lys. Den nye model DL200-7 tilbyder højere ydeevne, øget brændstofeffektivitet og billigere vedligeholdelse.

rich-media-3
Endnu en læssemaskine tilføjes den prisvindende DL-7 serie. Pressefoto.

Derudover er udsynet fra maskinens kabine blevet bedre og hjullæsseren udkommer naturligvis i fabrikantens nye prisvindende design. Den slutter sig til den nye DL-7 serie, hvortil man i maj lancerede to andre læssemaskiner.