Lyt til artiklen:

Nye minigravere får premiere på Have & Landskab

00:00
Hastighed: ???x
02:38

Abonnementsartikel

Scantruck rykker ind med to maskiner fra den nye MR-5 serie.

To maskiner fra Komatsus nye MR-5-minigraverserie kommer i fokus på Scantrucks stand på Have & Landskab i Slagelse. Når den grønne sektor stævner mod sin største udstilling, bliver der lejlighed til at stifte bekendtskab med både Komatsus nye PC24MR-5 og den større PC58MR-5.

- Der er tale om to særdeles populære maskiner, som rammer ganske præcist i hver sin vægtklasse. Den lille PC24MR-5 vejer 2560 kg og kan dermed fint gå på en standardtrailer. Den er kommet i en opgraderet udgave sammen med sin storebror, PC26MR-5, og begge er short radius-maskiner. Ikke desto mindre er der skabt ekstra plads i kabinerne i forhold til forgængerne, forklarer markedschef Dennis Faurby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PC58MR-5 er en minigraver i seks tons-klassen. Den er også en short radius-model, som skulle gøre det er nemt for maskinføreren at manøvrere, også på arbejdssteder med begrænset plads.

For begge maskiner gælder, at Have & Landskab bliver første sted, de luftes for et større publikum.

Også Manitou og Weycor

Scantruck tager også repræsentanter for et par af firmaets andre store importmærker med til messen i Slagelse. Fra Manitou kommer både den kendte teleskoplæsser MLT625 og den knækstyrede MLA-T516 med teleskoparm. En AR320 Agrar viser flaget for Weycor.

rich-media-2
Manitou deltager i Have & Landskab med en af sine allermest kendte modeller, MLT625. Pressefoto.

Den nyeste af læssemaskinerne er den 5,5 ton tunge MLA-T516. Her sikrer teleskop-funktionen en løftehøjde på godt fem meter og en tippelast på 3535 kg. Lige som de andre Manitou-minilæssere har den fået en omfattende opgradering, som blandt andet sikrer miljøkorrekt Stage V-status.

Op i højden

Og så sikrer Scantruck sig det store overblik over den store messe med en maskine, som bejler stærkt til prædikatet "Størst på HL21".

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi præsenterer også en Platform Basket Spider 18.90 bæltelift. Den giver mulighed for at overskue alle herlighederne fra 18 meters højde, som også er den arbejdshøjde, som liften har i praktisk anvendelse, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

rich-media-4
Scantruck nøjes ikke med at vise nye maskiner på messen. Der er også to nye sælgere med i pakken til Slagelse. Daniel Susgaard (til venstre) og Kenneth Knøfler debuterer begge for Scantruck ved Have & Landskab. Pressefoto.

- Have & Landskab er gradvist vokset mere og mere, og fagfolk fra flere brancher er kommet til. Håndværkere med behov for at kunne arbejde sikkert i højden kommer på messen. Og for dem kan en arbejdshøjde på 18 meter være yderst relevant, siger Dennis Faurby.