Lyt til artiklen:

15.000 maskiner: Hydrema runder milepæl

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Torsdag den 12. august leverede Hydrema en 906F rendegraver Granly A/S i Fjerritslev. Det er maskine nummer 15.000 fra den nordjyske producent.

Torsdag i uge 32 blev lidt af en mærkedag hos Hydrema i Støvring. Det var nemlig dagen, hvor producentens maskine nummer 15.000 blev leveret til en kunde. I dette tilfælde en Hydrema 906F rendegraver, som fremover bliver en del af maskinparken hos byggevirksomheden Granly A/S i Fjerritslev. Det er samtidig Granly's første maskine fra Hydrema.

Hydrema´s distriktschef i Nordjylland, Claus Sejr Thomsen, havde i dagens anledning og for at understrege betydningen af leverancen, derfor medbragt virksomhedens legendariske "Fantomet" fra 1959, hvis ide førte til grundlæggelsen af Hydrema.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Fantomet fra 1959. Pressefoto.

Gennem de 62 år er der sket meget på alle fronter rent teknisk, hydraulisk og udviklingsmæssigt, hvilket også kan ses Hydremas produktudvalg, hvor der i dag produceres alt fra rende- og hjulgraverer, dumpere og jernbanemaskiner til mineryddere og andre specialfremstillede produkter til forsvarsindustrien.

Den nye rendegraver 906F til Granly er udstyret med Engcon tiltrotator, frontkamera og ekstra LED arbejdslygter. Maskinen skal efter planen primært bruges i forbindelse med byggemodningsopgaver såsom etablering af kloakker, vejbyggeri, sandpuder og jordudskiftningsopgaver og vil i fremtiden blive betjent af maskinfører Martin Hansen.

rich-media-3
Granly fik sin første maskine fra Hydrema, som samtidig var maskine nummer 15.000 fra Hydrema. Pressefoto.