sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Derfor er LED armaturer et godt valg som industribelysning

00:00
Hastighed: ???x
03:05

Abonnementsartikel

Hvis du mangler belysning i dit maskinværksted, i en lade eller på et lager, er det værd at overveje LED armaturer. Ikke nok med at du opnår de mange fordele, der er ved teknologien LED, så giver selve lysarmaturet også en lang række af fordele.

Det er ikke altid nemt at finde den rette industribelysning. Men ved brug af et eller flere LED armaturer, er der store chancer for, at du ender med en lyskilde, som du bliver glad for. Her finder du flere fordele ved at vælge LED armaturer som din næste industribelysning.

Spar penge ved at skifte gamle lysstofrør ud med nye LED armaturer

Har du gamle lysstofrør hængende, er det, som allerede nævnt, en god idé at overveje at udskifte dem med LED armaturer. LED er nemlig den mest energivenlige lyskilde på markedet, hvorfor du i sidste ende kan opnå store besparelser.

Med LED armaturer kan du spare penge på elregningen ligesom, at du vil opnå færre pæreskift. Dette sparer dig endnu flere penge, mens det ligeledes er til stor gavn for miljøet. LED indeholder heller ingen kviksølv, og det siges også, at LED er med til at sikre et bedre indeklima.

Godt og kraftigt lys

Med LED armaturer får du en generel rumbelysning, hvilket er nødvendigt stort set alle steder. Et armatur leverer en god og kraftig belysning, der er optimal at opholde sig under også selv, hvis der skal foretages forskellige former for arbejde.

Så hvis du har brug for at udskifte belysningen på et lager, i et værksted eller andre lignende steder, er det en god idé at kigge nærmere på LED armaturer. Udover at de sørger for en kraftig belysning, er de også forholdsvis kompakte ligesom, at de har et flot design. Dette er en fordel for dig, der også prioriterer æstetikken, når det kommer til belysningen.

Lyset blænder ikke

Selvom at LED armaturer sørger for et kraftigt lys, så blænder lyset ikke takket være den store flade. På den måde skal du ikke være bekymret for at opsætte lamperne et sted, hvor der skal arbejdes koncentreret samt med fuld fokus, da lyset på ingen måde vil genere.

LED armaturer kan fås i flere forskellige størrelser

I dag er det muligt at købe LED armaturer i flere forskellige størrelser. De findes blandt andet i de to størrelser 60 x 60 centimeter samt 30 x 120 centimeter. Herved kan du selv vælge den størrelse, der passer bedst til formålet samt bygningen.

Ønsker du LED armaturer i en specifik størrelse, kan du tage et kig hos plusled.dk. Her finder du mange forskellige LED armaturer, så der er en god løsning til ethvert behov.

Husk at tjekke IP-klassificeringen inden køb

Inden du køber et LED armatur, skal du huske at tjekke IP-klassificeringen. Den angiver nemlig, hvor godt armaturet er beskyttet mod vand, fugt, snavs m.m. Ønsker du et LED armatur til dit lager, din lade eller lignende, bør du vælge et armatur med en klassificering på minimum IPX4. Du kan desuden vælge et armatur med klassificeringen IP65, hvilket er endnu bedre end IPX4.