Lyt til artiklen:

Fendt med Krampe på entreprenørmesse

00:00
Hastighed: ???x
02:04

TBS Maskinpower sender et hold traktorer fra Fendt til Herning, hvor de velkendte grønne Fendt-farver får følgeskab af de knaldrøde vogne fra Krampe på den gule messe.

Maskinforretningen TBS Maskinpower spænder Krampe-vogne bag nogle af deres Fendt-traktorer, når turen går til E&H.

- Vi er primært taget på messe for at slå et slag for Fendt som trækkraft i entreprenørbranchen, men det er vores erfaring, at entreprenører generelt er glade for de robuste vogne fra Krampe, så dem tager vi selvfølgelig også med, siger Thomas Lilleholt, som er tovholder på messen for den store Fendt-forhandler med afdelinger i Starup, Holstebro, Askildrup og Suldrup.

Han har inviteret Krampes skandinaviske salgsansvarlige, Kenneth Brönner, med til Herning, så gæsterne kan få svar på selv de mest detaljerede spørgsmål.

Robust, godkendt og evt. luftaffjedret

Når man udfordrer Thomas Lilleholt på, om en vogn ikke bare er en vogn, bliver han klar i mælet, for ifølge ham er der meget store forskelle på kvalitet og funktionalitet mellem de forskellige mærker.

rich-media-1
Thomas Lilleholt fra TBS glæder sig til at fortælle danske entreprenører om fordelene ved Krampes EU-Typegodkendte entreprenørvogne. Pressefoto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Krampe er først og fremmest ægte tysk kvalitet hele vejen igennem, og så er de allerede nu EU-typegodkendte, så kunderne behøver ikke tænke på administrativt bøvl nu, eller om vognen overhovedet kan sælges som brugt. Dertil kommer andre fordele, som gør livet nemmere for chaufførerne, og så kan de fås med luftaffjedring, hvilket giver helt suveræn kørselskomfort på landevejen, både for lasten på vognen og chaufføren bag rattet, siger Thomas Lilleholt.

Lige kasse eller half-pipe

I Tyskland efterspørger entreprenørerne primært vogne af halfpipe-typen. De har en halvrund vognkasse, så læssene glider nemt af, når der tippes, for der er ingen hjørner at klistre fast til. I Danmark er der mere efterspørgsel efter vogne med flad bund.

Krampe kan levere begge typer, så kunderne kan vælge helt efter smag og behag. På E&H har TBS blandt andet valgt at udstille en Krampe SK 550, der er en tandem-akslet vogn med 22 ton nyttelast. Hvis der er behov for endnu større kapacitet, kan Krampe levere tridem-vogne med helt op til 30 ton nyttelast.