Lyt til artiklen:

Ny svensk kroghejsevogn med fire aksler

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Den svenske trailerfabrik Ivarssons i Metsjö lancerer nu en fire-akslet kroghejsevogn - MetaFlex 60-75 4x. Den nye kroghejsevogn har en lasteevne på 30 tons, og kan håndtere skandinaviske og europæiske standardcontainere på 6-7,5 meters længde.

Den nye kroghejsevogn er baseret på Metsjös skiftesystem med teleskopcylindre, der fungerer i interaktion. Dette system giver en meget hurtig tipproces og lav egenvægt. På trods af fire aksler og 30 ton nyttelast vejer MetaFlex 60-75 4x kun seks tons, hvilket betyder, at den løfter fem gange sin egen vægt.

Det skriver Metsjö i en pressemeddelelse.

Med sine fire aksler får den nye kroghejsevogn øget stabilitet ved skift af meget tunge belastninger, fordi den sidste aksel er placeret langt bagud. Desuden giver den gode jordkontakt forbedret bæreevne og lavere jordkomprimering. Kroghejsevognen kan justere chassisets højde på hver side for at kompensere for højdeforskelle, hvis du for eksempel skal tippe på skråninger. Tårnet er teleskopisk, hvilket betyder, at du kan regulere støttebelastningen mod traktoren for bedre trækkraft.

Metsjö MetaFlex 60-75 4x kan opleves på E&H messen i Herning den 16-18 september 2021, på SD Kjærsgaards stand.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce