Lyt til artiklen:

YX Erhverv rykker ind på E&H

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

YX Erhverv står i år klar til at fortælle om udlånstanke, der sikrer, at maskinerne på landets byggepladser aldrig står stille.

Ifølge Michael B. Hansen, COO hos YX Erhverv, ser olieselskabet frem til det personlige møde med kunder og samarbejdspartnere, hvor man vil fortælle om leveringssikkerhed og muligheden for få stillet en udlånstank til rådighed for entreprenører og håndværkere.

- Efter en tid, hvor vi ikke har kunnet se vores kunder i øjnene, glæder vi os til de mange gode gensyn og til igen at kunne følge den gode kundeoplevelse helt til døren, for det er den tætte dialog med kunderne, der gør forskellen, lyder det fra Michael B. Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Altid olie på tanken

YX Erhverv vil på messen åbne op for både socialt samvær og faglig dialog samt rådgivning om levering af olie til landets byggepladser - for det koster penge, når maskinerne løber tør.

- Vi har været i branchen i mange år og ved, at vi som leverandør til Danmarks entreprenør- og anlægsvirksomheder skal stå tidligt op. Branchen møder store krav fra sine kunder, og de krav mærker vi også. Vi vægter derfor denne tætte dialog og den menneskelige kontakt, så vi lærer kundernes specifikke behov at kende og kan komme med skræddersyede olieløsninger, siger Michael B. Hansen.

YX Erhverv tilbyder udlånstanke i forskellige størrelser og til forskellige behov, hvilket sikrer, at byggepladserne uanset formål og størrelse altid har olie på tanken.