sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Brug af papiruld medførte solide tidsbesparelser

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Isocell papirisolering er FSC-mærket og Natureplus certificeret, hvilket indikerer, at det hører til de bedste produkter til bæredygtige byggerier med sundt indeklima.

Artium skole og kulturhus i Brande er isoleret med 350 mm Isocell papirisolering i 2700 kvadratmeter stålprofil-vægge. Under projekteringen opstod den idé at udføre facaderne som en let konstruktion i stålprofiler med isolering af indblæst papiruld i stedet for de traditionelle isoleringsbatts.

- Det gjorde isoleringsarbejdet meget nemmere, og facaden kunne lukkes meget hurtigere med denne konstruktion, fortæller Simon Fromberg, driftschef hos Jysk Tømrerentreprise A/S i Støvring, der havde facadeentreprisen. Han fortsætter:

- Isocell papirisolering er et kvalitetsprodukt, og vi er meget tilfredse med samarbejdet med CBI Papiruld Danmark omkring kvalitetssikringen, der virkelig er meget gennemarbejdet.

rich-media-1
Papirisolering til indblæsning.

Papirisolering anvendes primært i loftskonstruktioner, lette facadeelementer i stål eller træ, etageadskillelser og skillevægge.

Svanemærkede byggerier

CBI Papiruld Danmark tilbyder, udover Isocell papirisolering, en række andre produkter til bæredygtige byggerier:

- Isocell Evolution der kan indgå i Svanemærket byggeri.

- Hunton Nativo® batts og granulat; træfiberisolering af granflis fra de norske skove - et vedvarende råmateriale, der lagrer kulstof i hele produktets levetid. Alt træflis kommer fra et miljøcertificeret skovbrug, hvor skoven udnyttes i overensstemmelse med PEFC´s regler.

rich-media-2

Desuden leveres Agepan træfiberplader, Airtight produkter, Isowind ventilationsplader, indblæsningsmaskiner og alt i tilbehør dertil.