Lyt til artiklen:

E&H står for døren

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Maskinmessen Entreprenør & Håndværk er med en lille forsinkelse klar til at byde entreprenør- og anlægsbranchen til årets begivenhed.

Er man vild med entreprenørgrej, er Herning stedet at være fra 16. til 18. september. Her vil en stor del af de danske importører og forhandlere af maskiner og udstyr til entreprenør- og anlægsbranchen være linet op på det velkendte udendørs areal ved Messecenter Herning.

Entreprenør & Håndværk, nok bedst kendt som E&H, løber igen af stablen, og der bliver rigeligt at se på og prøve af for de mange gæster, som lægger vejen forbi. De fleste af de største inden for segmentet har booket stand, og der bliver velkendte aktiviteter at beskæftige sig med på messen.

rich-media-1
Der bliver masser af aktion på E&H, for maskinerne kommer i arbejder overalt på messeområdet. Arkivfoto: Kim Krasuld.

- Der er sket meget på tre år, siden vi sidst havde E&H. Teknologien udvikler sig hurtigt, og der kommer hele tiden nye maskiner på markedet. Så der bliver absolut noget at opleve for vores besøgende på den front. Det gælder også for vores demonstrationsområde, hvor vi har knusere, sortere og neddelere, der kører, og vi har Anders Bircow som konferencier, siger E&H-projektkoordinator Nicoline Olsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Prøv selv maskinerne

Som sidste gang vil en testbane også være på messeområdet. Her har udstillere stillet i alt ni maskiner til rådighed.

- På testbanen kan gæsterne prøve helt nye maskiner af, der lige er kommet til Danmark, fortæller Nicoline Olsen, som fortæller, at testbanen er vokset i forhold til sidste gang.

- Der er også demonstrationer rundt om på de forskellige stande. Det er både have, anlæg og kloakering, så der er mange forskellige arrangementer hele vejen rundt i løbet af messen, siger projektkoordinatoren.

rich-media-2
Der er med garanti noget for store og små på messen. Arkivfoto: Kim Krasuld.

Der er også dyst om at blive Danmark Bedste Lærling - Entreprenørmaskiner, kendt som DBL.

Fire unge gutter skal finde ud af, hvem der er landets bedste entreprenørmaskinmekanikerlærling. Det er tredje gang, konkurrencen finder sted, og det er anden gang det sker på E&H.

Tre lange messedage kræver energi, og for ikke at gå sukkerkold er det store madtelt igen at finde.

Men i år har man også mulighed for at få en bid mad på et nyt streetfood-område.

E&H bliver arrangeret af MCH og Maskinleverandørerne, som for fjerde gang byder hele entreprenørbranchen til det midtjyske.