Lyt til artiklen:

Velbesøgte Rørcenterdage i septembersol

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Masser af både ny og gammel teknik var i fokus på messen med fokus på vand- og afløbsbranchen.

Svenske JLM Scandinavia har et par folk i Danmark, som valgte at bruge et par dage på Rørcenterdagene i Taastrup, hvor der blandt andet blev udstillet jordraketter og andre produkter til gravefri teknik samt et eksemplar en "stand behind"-reskabsbærer fra Ditch Witch.

- Vi har haft mange nysgerrige besøgende forbi standen, som blandt andet har spurgt ind til denne Ditch Witch SK600, som er en populær redskabsbærer - den mindste i en serie fra 600 til 3000 pund, fortæller mekaniker Henrik Fogholm, fra JLM Scandinavia.

De amerikanskproducerede redskabsbærere har en solid Yanmar-motor, og der produceres et bredt program af udstyr.

- Vi har leveret til mange forskellige virksomheder. Den er blandt andet populær hos anlægsgartnere, hvor man ofte har behov for at komme hurtigt af og på - og så er en stand behind-maskine et godt valg, fortæller han til Maskinteknik.

rich-media-1
Henrik Fogholm fra JLM Scandinavia ved en Ditch Witch SK600 stand behind redskabsbærer, som her er monteret med vibrator. Foto: Torben Jastram.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Også hos den danske produktionsvirksomhed WaterCare, der havde en nyhed i form af en faskinetunnel med på Rørcenterdagene, var der tilfredshed med udbyttet af messen.

- Vi har fortalt rigtig mange om vores faskinetunnel og vores øvrige produkter, siger Jakob Kristensen fra WaterCare med speciale i produkter til forbedring af miljøet i de danske fjorde og vandløb.

Hos Rejnstrup, som blandt andet leverer gravekasser, var der ligeledes begejstring over messedagene.

- Det er måske ikke så meget antallet af besøgende, jeg hæfter mig ved. Det er nærmere kvaliteten, for langt de fleste er reelle mulige kunder, som spørger ind til vores løsninger, siger Jens Grindsted fra Rejnstrup til Maskinteknik.