Lyt til artiklen:

Ny topdirektør hos nedriver

00:00
Hastighed: ???x
01:15

Abonnementsartikel

Edouard Lee skal fremover stå i spidsen for J. Jensen Nedrivning.

Det bliver den 58-årige Edouard Lee, der overtager ansvaret for J. Jensen Nedrivning. Han er allerede startet i selskabet, men overtager formelt ansvaret fra den 1. oktober. Han afløser Isak Nielsen, der har været adm. direktør siden 2017.

- Lee er et af de dygtigste og mest engagerede mennesker, jeg kender, og jeg er meget glad for, at han vil påtage sig ansvaret. Med sin store erfaring inden for ledelse og branchen fra begge sider af bordet er J. Jensen Nedrivning og medarbejderne i rigtig gode hænder, siger Jens Jensen, ejer og stifter af Jensen Gruppen, som J. Jensen Nedrivning er en del af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Edouard Lee er uddannet ingeniør og har i 13 år arbejdet hos entreprenørerne NCC og MT Højgaard. Siden 1999 har han været selvstændig bygherrerådgiver og har været med i skabelsen af flere markante byggerier.

- Det giver ikke længere mening at købe nyt, når man kan genbruge. Den udvikling står J. Jensen Nedrivning allerforrest i. Jeg skal bygge videre på det stærke fundament og styrke den miljørigtige nedrivning, så vi fastholder og udbygger vores position som Danmarks førende inden for branchen, siger Edouard Lee i en pressemeddelelse.