Lyt til artiklen:

Hydrema har fået gang i de små

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Til Bauma i 2019 lancerede Hydrema deres hidtil mindste dumper, 707'eren. Markedet lader nu til at have fået øjnene op for den lille maskine.

HERNING: Som den første tager Hydrema 707-dumperen imod de besøgende på E&H, som lægger vejen forbi den danske producents stand på messen.

Dumperen bliver præsenteret til Bauma i 2019, og her lød meldingen fra Hydrema, at man især havde øjnene rettet på det britiske marked.

Begyndelsen med den nye maskinstørrelse for Hydrema har været lidt stille, lyder det fra Simon Kofoed-Dam til Maskinteknik på E&H.

- Der er kommet gang i salget på det seneste, også herhjemme. I England har vi også oplevet en stille start, men der begynder at komme gang i den der også. Indtil videre har det største marked været USA, hvor vi har solgt mange, siger Simon Kofoed-Dam.

rich-media-1
Hydrema har også gang i maskinerne på E&H-standen. Foto: Kim Krasuld.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

707-dumperen er en kompakt maskine, som kan komme til mange steder, hvor større og tungere grej kommer til kort.

- Det er de små arbejder, som for eksempel kabler og den slags, hvor 707'eren kan gøre en forskel, siger Hydrema-manden.

Samtidigt har målet også været for Hydrema, at byde ind med en maskine, som har en markant større sikkerhed for føreren, end andre mindre dumpere uden kabine.