Lyt til artiklen:

Elektriske trillebøre stryger over disken

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Hollandske trillebøre på el har haft godt gang i salget på E&H.

HERNING: Blandt store, tunge maskiner i hobetal var den danske landechef for hollandske Matador i tvivl, om man ramte forkert med deltagelsen på E&H.

Men den hollandske trillebørproducent er langt fra forsvundet mellem de store gravemaskiner, knuseranlæg og alt det andet entreprenørgrej. Det fortæller landechef Rasmus Villads Andersen fra Matador.

rich-media-1
Trillebøren har en maksimal kapacitet på 250 kg. Foto: Kim Krasuld.

- Det har været rigtig godt. Vi har aldrig før solgt så mange af den model på en dag, siger Rasmus Villads Andersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Modellen, han snakker om, er en elektrisk en af slagsen kaldet E-Barrow i grøn udgave. 17 styk blev det til på førstedagen på E&H, og med en pris på 18.500 kroner plus moms per styk, er det ikke en trillebør, man bare har stående i en hjørne det meste af tiden.

- Den henvender sig til dem, der kører med trillebøre hver dag, siger Rasmus Villads Andersen, og på E&H har der både været entreprenører og anlægsgartnere forbi og bestille en elektrisk trillebør.

rich-media-2
Tre timer opladning giver otte timer brug. Det burde give nok til de flestes arbejdsdag. Foto: Kim Krasuld.

Det kan lyde som en dyr fornøjelse med en trillebør i den prisklasse, men det handler også om arbejdsmiljø, når det kommer til de elektriske trillebøre.

- Det er hårdt for skuldre, ryg og arme at køre meget med trillebøre, og man kan ikke sætte en pris på en ryg.

Kvalitetsgæster

Matador er på E&H for første gang, efter de sidste år gik ind på det danske marked. Det skete til maj, og med et corona-nedlukket land var der ikke mange muligheder for at komme ud og møde potentielle kunder.

Men genåbningen de seneste måneder har givet Matador og Rasmus Villads Andersen mulighed for at få vist produkterne frem. Det skete også for nyligt til Have & Landskab i Slagelse, hvor besøgstallene er en del større, end der traditionelt er på E&H.

rich-media-3
Rasmus Villads Andersen er dansk landechef for hollandske Matador. Foto: Kim Krasuld.

- Der var måske lidt flere i Slagelse. Men på E&H virker det til, at det er kvalitet frem for kvantitet, siger Rasmus Villads Andersen, hvilket flere andre udstillere også nævner på både årets messe og tidligere udgaver.

Matadors E-Barrow har en egenvægt på små 27 kg. Fuldt lastet kan man trille af sted med 250 kg. Trillebøren kan lades op på tre timer, og der er garanteret otte timers brug.

- Den skal kunne holde til en hel dags brug. Det er dog sjældent, man kører med trillebøre hele dagen, så de fleste kan lade den hver anden dag, siger Rasmus Villads Andersen.

Foruden de solgte børe har Matador også lavet aftale med en dansk grossist under entreprenørmessen.