Lyt til artiklen:

NCC og Brøndum vinder fjernvarmeudbygning i Gentofte

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Et konsortium bestående af NCC og Brøndum har vundet en stor rammeaftale på fjernvarmeudbygning i Gentofte.

Gentofte Fjernvarme har lagt en plan for udbygning af fjernvarmen i kommunen, hvor cirka 6100 husstande vil få tilbud om at blive koblet på fjernvarmen frem til 2028. Arbejdet er udbudt i to rammeaftaler - Øst og Vest.

NCC og Brøndum har i konsortium vundet Delkontrakt Vest, der perioden igennem omfatter cirka 40 kilometer hovedledning og fjernvarme til op mod 3000 husstande.

Opgaven omfatter jord-, beton-, belægnings-, montage- og smedearbejde samt levering af præisolerede fjernvarmerør og komponenter. Alt smedearbejde udføres af Brøndum.

Efter ønske fra bygherre vil gravearbejdet på folks private matrikler ske med eldrevne maskiner for at begrænse støj- og lugtgener, udledning af mikropartikler og CO2.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Et stærkt hold

- Kontrakten er en fortsættelse af det gode samarbejde, vi allerede har med NCC på en fjernvarmerammeaftale med HOFOR, siger Tue Sjøntoft, administrerende direktør i Brøndum.

NCC og Brøndum stiller med en erfaren gruppe til kerneholdet på opgaven med syv personer med til sammen 325 års erfaring, så det er en robust projektorganisation, der står bag.

- NCC har kompetencerne, når det handler om især jord- og betonarbejdet, ligesom vi er vant til at arbejde i tætbebyggede områder, hvor der skal tages hensyn til både beboere og trafikanter, siger Flemming Carlsen, direktør i NCC Civil Engineering

Skurbyen er sat op, og arbejdet er sat i gang. Aftalen giver mulighed for en samlet fælles kontraktsum på op til knap 500 millioner kroner i perioden.