Lyt til artiklen:

Engcon forenkler transport og opbevaring af tiltrotatorer

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Engcon præsenterer et nyt opbevaringsstativ til tiltrotatoren, der løser udfordringer i forbindelse med opbevaring og transport.

Indførelsen af automatiske hurtigskift betyder, at flere og flere maskinførere vælger at frakoble tiltrotatoren, når der er behov for ekstra grave- eller løftekraft. I disse situationer kan det være nødvendigt at transportere tiltrotatoren et stykke væk fra arbejdsområdet, da der ikke altid er helt ideelle jordforhold til at stille tiltrotatoren fra sig der, hvor arbejdet foregår.

Derfor har Engcon udviklet et transport- og opbevaringsstativ, hvor maskinføreren nemt kan parkere sin tiltrotator.

- Siden vi indførte vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil uden ekstra omkostninger på vores hurtigskift og overdelen på vores tiltrotatorer, har vi set en klar stigning i, at maskinførere til- og frakobler deres tiltrotator alt efter den type arbejde, de udfører, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Enkelhed er nøglen

Stativet er bygget i stærkt pladejern og kan udstyres med valgfrit beslag. Stativet er designet til at kunne bæres med pallegafler. Det gør det let for eksempelvis en læssemaskine eller en lastbil at bære tiltrotatoren, der sidder beskyttet og fast tilkoblet i det nederste hurtigskift.

- Enkelheden ved at kunne til- og frakoble tiltrotatoren uden at skulle forlade kabinen gør det muligt for maskinføreren at optimere sin maskine ud fra de opgaver, han udfører, på en enkel og fleksibel måde. Derudover er de automatiske koblinger under tiltrotatoren beskyttet, når den parkeres i transportstativet, siger Martin Engström.

Transport- og opbevaringsstativet har dimensionerne 1200 x 800 mm, hvilket er det samme som en europalle, og dermed passer det også i palleholdere beregnet til disse.